Početna Proizvodi Mačke Grebalice I GREBALICA ZA MAČKE TANICA 35x35x82 cm

Beeztees Grebalica za mačke Tanica 35X35X82 cm

Šifra: I408960
EAN: 8712695166832
Opis proizvoda

Beeztees TANICA Grebalica za mačke
Grebalica TANICA sadrži svu udobnost koja potrebna vašoj mački. Idealna kako bi vaša mačka oštrila nokte, a istovremeno se opustila i spavala. Grebalica sadrži stupove od sisala, i obrađena je mekanim plišem.
Na vrhu se nalazi mekani krevet za vašu mačku.

Dimenzije: 35 x 35 x 82 cm.
Debljina stupa: 7 cm.
Debljina sisala: 5,1 mm.
Kvaliteta pliša: 480 g/m2.

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Vrsta grebalice Grebalica s krevetom, Grebalica s lopticom
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.