Početna Proizvodi Mačke Igračke Zezalice I IGRAČKA ZA MAČKE LOPTICA S PERJEM S MAČJOM METVICOM

beeztees Igračka za mačke Loptica s perjem s mačjom metvicom

Šifra: I430603
EAN: 8712695191049
Opis proizvoda

Igračka za Mačke, Loptica
Loptica s mačjom metvicom i perjem. Mačja metvica potiče mačku na zaigrano ponašanje i uzrokuje euforiju kod većine mačaka. Ova igračka loptica zabavna je igračka za vašu mačku koja će uživati ​​u igri s lopticom s mačjom metvicom i perjem. Većina mačaka (oko 2/3 svih mačaka) pozitivno i euforično reagiraju na mačju metvicu. Euforični učinak uzrokuje određena supstanca u mačjoj metvici koja nije štetna za mačku. Možete svojoj mački dati mačju metvicu koja će upotpuniti njenu igru u kojoj će u miru uživati. Osim toga, svojoj mački možete dati i igračku s mačjom metvicom kada je pod stresom. Djelatna tvar u mačjoj metvici osigurava da se većina mačaka opusti.

Igračka za mačke: Nije namijenjen za djecu. Pazite da vaša mačka, dok se igra, ne odgrize i ne proguta bilo koji dio igračke. Prestanite koristiti igračku u slučaju oštećenja.

Veličina loptice: 12 cm.

Beeztees, P.O. Box 428, 5140 AK Waalwijk, The Netherlands, info@beeztees.com, www.beeztees.com

Značajke proizvoda
Materijal Mačja metvica
Vrsta igračke Loptica s mačjom metvicom, Loptica s perjem
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.