Početna Proizvodi Mačke Igračke Zezalice I IGRAČKA ZA MAČKE MATATABI ŠTAP S PERJEM S MAČJOM METVICOM

beeztees Igračka za mačke Matatabi štap s perjem s mačjom metvicom

Šifra: I430616
EAN: 8712695191148
Opis proizvoda

Igračka za Mačke, Štap
Zezalica na štapu s matatabijem i perjem za mačke. Lijepa stvar kod ovog štapa je da se vi kao vlasnik možete igrati zajedno sa svojom mačkom. Ova igračka ima euforični učinak na većinu mačaka. Također, matatabi daje opuštajući efekt nakon igranja. To može pomoći mačkama pod stresom da se opuste.

Igračka za mačke: Nije namijenjen za djecu. Pazite da vaša mačka, dok se igra, ne odgrize i ne proguta bilo koji dio igračke. Prestanite koristiti igračku u slučaju oštećenja.

Veličina: 38 x Ø 0,8 cm.
Matatabi: Ø 0,8 x 4 cm.

Beeztees, P.O. Box 428, 5140 AK Waalwijk, The Netherlands, info@beeztees.com, www.beeztees.com

Značajke proizvoda
Materijal Mačja metvica, Matatabi
Vrsta igračke Zezalica s perjem, Zezalica s mačjom metvicom
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.