Početna Proizvodi Psi Igračke Aporteri I IGRAČKA ZA PSE DJED BOŽIĆNJAK 18 cm

Beeztees Igračka za pse Djed Božićnjak 18 cm

Šifra: I2500303
EAN: 8712695174103
Opis proizvoda
Beeztees Plišani Djed Božićnjak Igračka za pse od pliša u obliku djeda božićnjaka. Koristite samo kao igračku za pse, nije za djecu, igračka mora biti cjelovita i u dobro stanju. Ako je oštećena, zamjenite ju novom. U slučaju gutanja dijela ili cijele igračke, kontaktirajte veterinara. Dimenzije: 18 cm. Proizvođač: IPTS bv, P.O. box 428, 5140 AK Waalwijk, the Netherlands, www.beeztees.nl. Zemlja porijekla: Kina. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, T: 01/3017 011, www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Boja Višebojna
Materijal Pliš
Vrsta igračke Mekana igračka, Božićni oblici
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.