Beeztees Kabanica Caro Žuta 40 cm

Šifra: I766765
EAN: 8712695205098
Opis proizvoda

Beeztees Caro Kabanica nije samo kaputić, već prava vodonepropusna kabanica.

Svijetle žute boje i reflektirajući rub učinit će vašeg psa veoma vidljivog u prometu. Iako je Beeztees Caro kabanica, ona je također prekrasno topla zahvaljujući flis podstavi i ovratniku.

Ovratnik je moguće stisnuti s elastičnom trakom i time će pas biti još više zaštićen od hladnoće. Kabanicu je jednostavno postaviti s kopčom koja ide oko tijela psa. Vodonepropusni zatvarač na poleđini kabanice omogućava da se jednostavno može pričvrstiti povodac na ogrlicu/ormu. Kako bi se spriječilo pomicanje kabanice, kabanica je opremljena s elastičnim trakama koje se postavljaju oko stražnjih nogu.

Moguće prati u perilici rublja na 30°C.

Materijal: Vanjski dio od 100% poliuretana. Postava od 100% poliestera. Reflektirajući rub od 100% poliestera.
Veličina: za psa dužine leđa 32 cm

Zemlja podrijetla: Kina

Značajke proizvoda
Boja Žuta
Veličina M
Materijal Poliester
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.