Beeztees Kaputić Philos Zeleni 36 cm

Šifra: I766704
EAN: 8712695196624
Opis proizvoda

Designed by Lotte Dog kaputić Philos odličan je kaputić koji će štiti vašeg psa od vjetra, kiše i hladnoće.

Ovaj kaputić vodonepropusan je i unutarnja strana postavljena mu je od mekane umjetne tkanine nalik ovčjoj vuni. Kaputić se lako zatvara zahvaljujući čičak trakama.

Na poleđini se nalaze zatvarači na gumbe ispod kojih je lako doći do otvora na zip, kroz koji se jednostavno može pričvrstiti povodac na ogrlicu/ormu. Ovratnik od umjetnog krzna moguće je odvojiti ukoliko je potrebno.

Na poleđini se također nalaze 2 mala džepa.

Kaputić je moguće prati u perilici rublja na 30°C.
Materijal: unutarnji i vanjski dio 100% poliester
Veličina: za psa dužine leđa 36 cm

Zemlja podrijetla: Kina

Značajke proizvoda
Boja Zelena
Veličina M
Materijal Poliester
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.