Početna Proizvodi Psi Oprema Skidači krpelja I PINCETA ZA KRPELJE 10 cm

Beeztees Pinceta za krpelje 10 cm

Šifra: I660635
EAN: 8712695049555
Opis proizvoda

Beeztees Pinceta za krpelje
Pinceta za uklanjanje krpelja s vašeg psa. Radi se laganoj pinceti koju uvijek možete imati pri ruci prilikom svake šetnje s vašim ljubimcem. Izrađena je od plastike.

Upute za upotrebu:

  • 1. Postavite pincetu što bliže koži.
  • 2. Nakon što ste uhvatili krpelja, zavrnite pincetu 2-3 puta suprotno od smjera kazaljke na satu i pažljivo izvucite krpelja.
  • 3. Dezinficirajte ranu 70%-nim alkoholom.
  • 4. Nakon upotrebe pincetu očistite 70%-nim alkoholom.


Boja: Plava.
Veličina: 10 cm.

Zemlja podrijetla: Kina.

Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.