Početna Proizvodi Psi Poslastice Žvakalice I POSLASTICA ZA PSE BEJZBOL LOPTICA

Beeztees Poslastica za Pse Bejzbol Loptica 2 kom

Šifra: I778358
EAN: 8712695170716
Opis proizvoda

Beeztees poslastica za pse u obliku bejzbol loptice od govedine. Loptica osigurava sate zabave vašem odanom četveronožnom prijatelju.

Loptica može biti dana kao nagrada ili samo kao ukusna poslastica. Žvačući poslasticu pas si ujedno čisti i desni na prirodan način. Nije za ljudsku prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pakiranje sadrži: 2 loptice od 7cm i oko 150-160 g

Zemlja podrijetla: Kina

Sastojci

Sastav; 91,5 koža, škrob, limunska kiselina, prašak za pecivo, ksantan guma; podvrgnuto ionizirajućem zračenju.

Dodaci: konzervans.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 77,64%, Vlaga 11,63%, Sirove masti 4,02%, Sirovi pepeo 2,26%, Sirova vlaknina 0,19%.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi
Okus Govedina
Namjena poslastice Dentalna higijena, Svakodnevna poslastica
Vrsta poslastice Sušeno meso
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.