JBL AlgoPond Forte 2,5 l

Šifra: J2740700
Opis proizvoda
JBL AlgoPond Forte Algicid za vrtna jezera 50 ml na 1000 L vode Brzo i učinkovito uklanja sve vrste algi u vrtnim jezerima Primjena: Uvijek primjenjujte u jutarnjim satima. Koristite u vodi s KH od najmanje 4° dKH i max. pH 8,5. Ako su iznosi izvan tih vrijednosti, prije toga stabilizirajte vodu s JBL StabiloPond. Prije upotrebe snažno protresite bočicu. U kanti za zalijevanje pomiješajte potrebnu količinu proizvoda s jezerskom vodom i pažljivo raširite po jezeru. Ne filtrirajte kroz aktivni ugljen. Na 1 tjedan isključite UVC opremu. Tijekom tretmana osigurajte dovoljnu opskrbu kisikom pomoću aeracije (JBL PondOxiSet). Ponovite tretman nakon 1 tjedna. U jezerima za plivanje: Ne kupati se 5 dana nakon primjene. Doziranje: 50 ml na 1000 litara jezerske vode. N-37641 aktivna tvar: 9000 mg / l 3- (4-klorofenil) -1-metoksi-1-metilurea, kao suspenzija. Štetno za vodeni život s dugotrajnim učincima. Ako je potreban medicinski savjet, imajte ambalažu ili naljepnicu proizvoda pri ruci. Čuvati izvan dohvata djece. Prije upotrebe pročitajte naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Baciti sadržaj/ambalažu u odobreno postrojenje za zbrinjavanje otpada. Rok upotrebe, serijski broj i količina otisnuti na pakiranju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja porijekla: Njemačka. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, T: 01/3017 011, www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Namjena Problemi s algama
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.