JBL BactoPond 250 ml -20% Gratis

Šifra: J2732600A
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL BactoPond 250ml -20% gratis
Visoko učinkovito čišćenje vode u jezercima biološkom metodom (Doza: 40 ml u 700-800l vode). Korisne bakterije absorbiraju proteine, amonijak i nitrite, ograničava se rast algi zahvaljujući ograničavanju rapoložive hrane za alge. Vodu ribnjaka čini zdravom i spriječava biološki poremećaj u smislu rasta određenih nepoželjnih mikroorganizama. Pomaže i spriječava gubitak ribe. Biološki čisti vodu i osigurava zdravlje riba. Smanjuje rast algi razgradnjom hranidbenih tvari za iste. Djelovanje se temelji na dodavanju nekoliko vrsta korisnih bakterijskih vrsta, u smislu vraćanja ravnoteže i učinkom čišćenja koje dodane bakterije osiguravaju.
Primjena: redovito svaka 2 tjedna ili nakon jakih kiša, nakon poremetnje ravnoteže (npr. dodavanjem gnojiva...) Prije upotrebe snažno promućkati, pomješajte potrebnu količinu sa malo vode iz jezerca i ravnomjerno rasporedite po jezercu. Za najveću učinkovitost dodajte JBL CondiPond 1 sat prije stavljanja BactoPonda. Najbolje upotrijebiti do; količina i serijski broj otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja porijekla: Njemačka.
Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Namjena Kvaliteta vode
Specijalna ponuda Bonus kutak
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.