JBL Carbomec ultra -12% Gratis

Šifra: J6235500A
EAN: 4014162522481
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL Carbomec ultra 12% GRATIS- super aktivni ugljen u obliku peleta s ekstremno visokim kapacitetom apsorpcije. Pogodan za korištenje i u razinama pH 8 u Malawi i Tanganyika akvarijima. Osobito je pogodan za dugoročno odstranjivanje obojenosti vode i molekularne mase organskih zagađivača iz morskih akvarija. Ne otpušta fosfate u vodu i ne povećava vodljivost. Prilagođen je na pH 8 i idealan je za korištenje u rasponu pH 7,5 do 8,5. Korištenje: istresite sadržaj vrećice u priloženu univerzalnu filtar vrećicu i zatvorite ju. Nekoliko puta isperite ispod mlaza tople vode prije završnog ispiranja u hladnoj vodi. Postavite vrećicu s ugljenom između dva sloja JBL Symec materijala u filteru kako bi spriječili nepotrebno prljanje. JBL Carbomec ultra smije se koristiti vrlo kratak period (maks. 2 do 3 dana) za uklanjanje ostataka lijekova i ostalih štetnih tvari. Ne sadrži fosfate. SADRŽAJ OD 400 g. ZA 200 lit. Svako slučajno pogrešno korištenje proizvoda kao što su gutanje ili kontakt s okom rijetko može dovesti do oticanja ili alergijske reakcije. U takvim slučajevima uvijek se obratite liječniku kao mjera sigurnosti.Rok trajanja neograničen. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017-011.

Značajke proizvoda
Namjena Zamućenje vode, Organsko onečišćenje, Onečišćenje lijekovima
Materijal Aktivni ugljen
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.