JBL Energil 1 l -20% Gratis

Šifra: J7031300A
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL Energil 1l -20% GRATIS
Potpuna prirodna hrana za kornjače; sušene ribe u cijelosti i račići. Sadržaj kalcija iz račića kornjačama osigurava zdravi rast oklopa. Zbog veličine sušenih račića i riba kornjače moraju usitniti svoj plijen, potičući prehrambene navike i zdravo kretanje. Za vrste kornjača veličine 10-50 cm.
Uputa za hranjenje: mlade kornjače; davati hranu 2-4 puta dnevno u manjim količinama koje se pojedu za deset minuta minuta; odrasle kornjače hraniti 4-5 puta na tjedan na isti način.
Nakon otvaranja potrošiti unutar 3 mjeseca. Najbolje upotrijebiti do; količina i serijski broj otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja porijekla: Njemačka. Porijeklo sirovine: Kina.
Distributer za HR: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

SASTOJCI: riba i riblji nusproizvodi, mekušci i ljuskari. ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine 55%, Sirove masti 8%, Sirova vlaknina 2,5%, Sirovi pepeo 18%.

Značajke proizvoda
Namjena Poticanje prirodnog ponašanja, Redovna prehrana
Tip hrane Suha riba i račići
Vrste životinja Slatkovodne kornjače
Specijalna ponuda Gratis pakiranje
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.