JBL MOPANI ROOTS M*

Šifra: J6701200
Opis proizvoda
JBL Mopani Roots- Atraktivno obrađen korijen za dekoracije - Teško, ne pluta. - Korijen je prikupljen u prirodi te za njegovu proizvodnju nije uništavano zdravo drvo. - Prije postavljanja u akvarij potrebno je korijen potopiti u vodu kroz par dana kako bi se izbjegla smeđa obojenost vode. Približne dimenzije: S- 10-27 cm M- 20-35 cm L- 30-40 cm Dimenzije i serijski broj otisnuti na pakiranju. Proizvođač: JBL Gmbh & Co. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb T: 01/3017 011,www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Ljuska kokosa
Materijal Prirodni materijali
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.