Početna Proizvodi Akvaristika Briga i održavanje Biljke JBL NANOFERROPOL 24 MOOS 15ml*

JBL Nano-Ferropol 24 Moos 15 ml

Šifra: J2312500
Opis proizvoda

JBL NanoFerropol 24 Moos
Gnojivo za biljke u nano akvariju.
Za promicanje zdravlja mahovine, rješava problem algi.
JBL Nano specijalno su osmišljeni proizvodi za jake male akvarije. Zadovoljavaju specifične zahtjeve nano akvarija pružajući profesionalnu skrb potrebnu za osobite potrebe stanovnika akvarija.
JBL NanoFerropol 24 Moos formuliran je kao potpuno dnevno gnojivo. Važno je da svoje biljke u nano akvariju svakodnevno "hranite" u isto vrijeme kao i svoje ribe.

Učinkovitost JBL NanoFerropol 24 Moos:

  • Osigurava potrebne razine dušika, fosfora, kalija, sumpora, željeza i svih esencijalnih elemenata u tragovima u obliku koji je biljkama lako dostupan kako bi se osigurao rast zdrave i bujne mahovine.
  • Sprječava i ublažava simptome nedostataka, npr. željeza i kalija
  • Smanjuje rast algi promicanjem optimalnog rasta biljaka
  • Razine gnojiva u akvarijskoj vodi moguće je nadzirati pomoću setova za testiranje vode: JBL ProAqua Test Fe Iron za željezo i JBL ProAqua Test K Pottasium za kalij. Preporučene razine: željezo 0,05 - 0.2 mg/L; kalij 5 mg/L.


Doziranje: dnevno 1 kap na 10 litara vode. Pakiranje od 15 ml dostatno je za 3000 litara akvarijske vode.

Rok trajanja neograničen.
Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja podrijetla: Njemačka.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Osnovna gnojiva
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.