JBL NOVOPEARL 100 ml

Šifra: J3029900
Opis proizvoda

JBL NovoPearl
Potpuna hrana u obliku perli za zlatne ribice. Uravnotežena prehrana s visokim udjelom hranjivih i biljnih sastojaka (53%); klica pšenice (20%) i alge Spiruline (5%) osiguravaju optimalan rast. Za vrste riba veličine min. 8 cm.
Uputa za hranjenje: davati hranu 1-2 puta dnevno u manjim količininama (cca 20 min); ukoliko je potrebno i noću. Nakon otvaranja potrošiti unutar 4 mjeseca. Rok uporabe, količina i serijski broj otisnuti su na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja porijekla: Njemačka.

Sastojci

SASTOJCI: žitarice, povrće, biljni nusproizvodi, ribe i riblji nusproizvodi, alge, kvasci, mekušci i ljuskari.
ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine 29%, Sirove masti 5%, Sirova vlaknina 1,9%, Sirovi pepeo 10,5%.
DODACI: Boje (E161j) i antioksidans (E306); Po Kg: Vit. A 25000 IJ, Vit. D3 2000 IJ, Vit. E 300 mg, Vit. C 200 mg.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Zlatne ribe
Namjena Jarke boje, Optimalan rast i razvoj
Tip hrane Granule
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.