Početna Proizvodi Vrtna jezera Briga i održavanje Kondicioniranje vode JBL PHOSEX POND DIRECT 500 ml -20% gratis

JBL PhosEx Pond Direct 500 ml -20% Gratis

Šifra: J2739400A
EAN: 4014162724939
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL PhosEX Pond Direct 500ml - 20% gratis
Pouzdano apsorbira fosfat rastopljen u vodi. Smeđa obojanost vode pokazuje njegovu učinkovitost.
Upotreba: Koristite kao preventivnu mjeru svakih 6 tjedana i nakon svakog tretmana algi. Isključite sve UV-C uređaje i sve druge uređaje za doziranje kiseline koji su u upotrebi. S KH ispod 4°, povećajte tvrdoću vode u večernjim satima prije liječenja s JBL StabiloPond KH. Prije upotrebe dobro protresite a potom započnite s hranjenjem. Pomiješajte potrebnu količinu u posudi za zalijevanje (NE metalna!!!) s vodom u ribnjaku te ravnomjerno raspodijelite. Nemojte polijevati po plutajućim listovima lopoča itd. JBL savjet: Koristite JBL PhosEx Pond neposredno prije mladog proljeća do kasne jeseni. Posljednji tretman trebao bi biti prije zamrzavanja ribnjaka. 40 ml tekućine dostatno za 800 l vode. U bazenima za plivanje: nakon tretiranja bazena, nemojte plivati u njemu unutar 24 sata.
Slučajno proliven proizvod može nepovratno obojiti predmete i tkanine. Najbolje upotrijebiti do; količina i serijski broj otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja porijekla: Njemačka.
Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Namjena Problemi s algama
Specijalna ponuda Bonus kutak
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.