JBL PROAQUA TEST CO2-pH PERMANENT

Šifra: J2413800
Opis proizvoda

JBL PROAQUATEST CO2-pH Permanent
Trajni test za izravno mjerenje CO2 i pH slatkovodne akvarijske vode.
Set se sastoji od indikatorskog spremnika, 1 indikatorskog reagensa (+1 dodatna bočica), i okruglih dijagram skala. Radi pomoću spremnika s indikatorskom tekućinom koja je odvojena od okolne vode zračnim džepom. Pošto je vrijednost pH akvarijske vode izravno povezana sa karbonatnom tvrdoćom i udjelom CO2, vrijednost pH može se odrediti pomoću indidkatora boje i udjela CO2. 
CO2 je najvažniji nutrijent biljkama. Preporučena razina CO2 u akvarijskoj vodi je između 15 i 30 mg/l. Taj raspon je siguran za ribe i u isto vrijeme pogoduje odličnom rastu biljaka (20 do 25 mg/l je idealno). Kod jače zasađenih akvarija potrebne su više vrijednosti, do 35 mg/l. Ovaj test omogućuje utvrđivanje razine CO2 u mg/l za svakodnevno praćenje CO2 sustava. Također, praćenje pH omogućuje održavanje točnih razina za zdravlje riba i biljaka. 
Važno: ovaj test ne funkcionira kod korištenja tzv. ""tekućeg ugljičnog dioksida"". Indikatorska tekućina će uvijek biti plave boje.
Upute za uporabu: Pročitati uputu.
Rok trajanja i serijski broj otisnuti su na spremniku. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje CO2, Testiranje pH 6,4 - 7,8
Vrste akvarija Slatkovodni akvariji
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.