JBL PROAQUA TEST GH TOTAL HARDNESS

Šifra: J2410800
Opis proizvoda

JBL PROAQUATEST GH General hardness

Jednostavan test titracije za utvrđivanje ukupne tvrdoće vode slatkovodnih akvarija vrtnih jezera.
Pakiranje sadrži 1 GH brzi test uključujući 1 reagens i plastičnu kivetu. Zašto testirati? Ovisno o porijeklu, i često o sadržaju tla podzemnih voda, voda može sadržavati različite udjele ranih mineralnih soli. Po definiciji, ukupna tvrdoća je ukupna koncentracija zemnoalkalijskih iona u vodi. Ukupna tvrdoća se uglavnom odnosi na kalcij i magnezijeve soli. Većina biljaka i riba uspjeva u vodi ukupne tvrdoće od cca 8 - 25 °dH. U vrtnim jezerima nisku razinu ukupne tvrdoće uzrokuje miješanje vode sa oborinskim vodama. 

Upute:
1. Ispirite test posudu s vodom za testiranje. 
2. Pomoću šrprice posudu napunite sa 5 ml vode za testiranje.
3. Dodajte kap po kap reagensa. Nakon svake dodane kapi protresite posudu laganim kružnim pokretima. Brojite broj dodanih kapi sve dokk se boja ne promjeni iz zelene u crvenu.
4. Jedna kap reagensa odgovara 1 stupnju Njemačke (˙dH), 1,25 Engleske (˙e) i 1,78 Francuske (˙fH) ukupne tvrdoće. 

U slučaju nesreće ili ako se ne osjećate dobro odmah zatražite medicinski savjet. Rok trajanja i serijski broj otisnuti su na pakiranju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje ukupne tvrdoće vode
Vrste akvarija Slatkovodni akvariji
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.