JBL PROAQUA TEST NH4 AMMONIUM

Šifra: J2412100
Opis proizvoda

JBL PROAQUATEST NH4 Ammonium

Jednostavan kolorimetrijski test za mjerenje i rutinsku kontrolu razine amonijuma (NH4) i amonijaka (NH3) u slatkovodnoj, morskoj i jezerskoj vodi. Pomoću metode kompenzacije specijalno razvijene u JBL-u precizni i pouzdani rezultati mogući su i u umjereno obojenoj vodi, npr. obojenost od filtar treseta ili lijekova. Pakiranje sadrži: 1 brzi NH4 test za otprilike 50 testiranja; 3 reagensa, 2 staklene test posude s poklopcem, špricu, stalak za usporedbu i obojenu skalu. Dopuna za reagens dostupna je odvojeno.

Zašto testirati?
Proces razgradnje ili mineralizacije svih organskih tvari odvija se u fazama: bjelančevine > amonijum > nitriti > nitrati. Njihovim mjerenjem dobiva se podatak o funkcionalnosti sustava u akvariju i vrtnim jezerima. Previsoka razina amonijaka ili nitrita dovodi do poremećaja bakterijske ravnoteže. Amonij je važna hrana biljkama i nije toksičan za ribe, ali ovisno o razini pH amonij ion (NH4+) može se pretvoriti u amonijak (NH3) koji je toksičan za ribe. Iz tog razloga potrebno je u isto vrijeme mjeriti razinu pH i amonijaka. U priloženoj knjižici (zadnja strana) nalazi se tablica toksičnosti uzrokovane pH vrijednostima (pri 25°C).

Za detaljnije informacije o proizvodu pročitajte uputu.
Čuvati reagens na suhom mjestu i sobnoj temperaturi. Držati u originalnom pakiranju.
Upotrijebiti do, serijski broj: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja porijekla: Njemačka. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje NH4
Vrste akvarija Morski akvariji, Slatkovodni akvariji
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.