JBL PROAQUA TEST NO3 NITRATE

Šifra: J2412500
Opis proizvoda

JBL PROAQUATEST NO3 Nitrate
Test koncentracije nitrata koji su hrana za alge u slatkovodnoj i morskoj vodi. Za otprilike 40 testiranja. Set se sastoji od  2 reagensa, 2 test posude s poklopcem, mjerne žličice, šprice, stalka za usporedbu i obojene skale. JBL PROAQUATEST NO3 Nitrate namijenjen je za mjerenje i rutinsku kontrolu razine nitrata u slatkovodnoj i morskoj akvarijskoj vodi i u jezercima. Pomoću metode kompenzacije specijalno razvijene u JBL-u precizni i pouzdani rezultati mogući su i u umjereno obojenoj akvarijskoj vodi, npr. obojenost od filtar treseta ili lijekova. 
Stalno povećanje razine nitrata u akvariju uz nisku ili nemjerljivu razinu amonijaka i nitrita karakteristično je za bakterijski dobro uravnoteženi akvarij. Nitrat je krajnji proizvod mineralizacije u akvariju i nije štetan za ribe čak i u relativno visokoj koncentraciji. Ipak ima štetan učinak na rast biljaka i dobrobit pojedinih vrsta riba. Ako su uz nitrate prisutni  i fosfati, previsoke razine nitrata potiču rast neželjenih  algi. To je razlog zašto bi razina nitrata morala biti ispod 30 mg/l za slatkovodnu i 20 mg/l za morsku vodu. U vrtnim jezerima razina nitrata ne bi smjela prelaziti 5 mg/l i bilo bi idealno da je razina nemjerljiva. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o.
Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje NO3
Vrste akvarija Morski akvariji, Slatkovodni akvariji
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.