JBL PROAQUA TEST O2 OXYGEN

Šifra: J2411200
Opis proizvoda

JBL PROAQUATEST O2 Oxygen
Jednostavan kolometrijski test za rutinsko praćenje udjela kisika u slatkovodni i morskim akvarijima i vrtnim jezercima, sa skalom od 1 - 10 mg/l (ppm).
Pakiranje sadrži testni komplet za približno 40 mjerenja. Komplet se sastoji od 3 reagensa, 1 test posude, šprice i obojene skale.  
Zašto testirati? Svim vodenim životinjama potreban je kisik. Čak i najmanji ""pomagači"" u akvarijima i jezerima, korisne bakterije, ovise o dovoljnoj količini kisika za konverziju amonijaka u nitrate. Nužnu opskrbu kisikom moguće je osigurati adekvatnim sađenjem biljaka. U akvarijima i jezerima s malim brojem biljaka potrebno je omogućiti opskrbu kisikom putem tehničkih uređaja. 
Zasićenost kisikom ovisi o temperaturi vode (tablica na kraju priloženog dokumenta). Aktivnost biljaka može podići razinu zasićennosti, pogotovo na kraju svjetlosnog ciklusa, za 1 do 2 mg/l. 
Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje O2
Vrste akvarija Morski akvariji, Slatkovodni akvariji
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.