JBL PROAQUA TEST PO4 PHOSPHATE SENSITIV

Šifra: J2412700
Opis proizvoda

JBL PRO AQUATEST PO4 Sensitive
Jednostavan kolometrijski test za rutinsko praćenje udjela fosfata slatkovodni i morskim akvarijima i vrtnim jezercima. Pakiranje sadrži testni komplet za približno 50 mjerenja. Komplet se sastoji od 2 reagensa, 2 test posude, mjerne žličice, šprice, stalka za usporedbu i obojene skale. Pomoću metode kompenzacije specijalno razvijene u JBL-u precizni i pouzdani rezultati mogući su i u umjereno obojenoj akvarijskoj vodi, npr. obojenost od filtar treseta ili lijekova. Visoka osjetljivost ovog testa omogućuje rano otkrivanje povećanja udjela fosfata kako bi mogli pravovremeno reagirati. Zašto testirati? Fosfati su bitna hranjiva tvar za biljke. U čistim prirodnim vodama koncentracija fosfata je oko 0,01 mg/l i oko 0,07 mg/l morskoj vodi. Biljke i alge su se prilagodile niskim količinama fosfata i mogu preživjeti sa minimalnim zalihama. Fosfati u vodi nastaju kao rezultat otapanja ribljeg izmeta i hrane. Velik broj riba može dovesti do 100 puta većeg udjela fosfata od prirodnih vrijednosti. Vodovodi znaju dodavati fosfate pitkoj vodi za sprečavanje nakupljanja kamenca i korozije cijevi. Kod vrtnih jezera mora se uzeti u obzir pelud biljaka i vrtno gnojivo kao mogući razlog povećane razine fosfata. U slučaju navedenih povećanja udjela fosfata, količina algi eksplozivno raste. Što ranije utvrđivanje povećanja fosfata povećava šanse lakšeg uklanjanja algi. Za slatkovodne akvarije udio fosfata mora biti < 0,4 mg/l a u morskim < 0,1 mg/l.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Test setovi
Namjena Testiranje PO4
Vrste akvarija Morski akvariji, Slatkovodni akvariji
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.