JBL PROCRISTAL COMPACT UV-C 36 W+

Šifra: J6039700
  • 2 godine jamstva na uređaj
  • 4 godine jamstva na kućište
Opis proizvoda

JBL PROCRISTAL Compact UV-C
Kompaktni pročiščivač vode za akvarije (slatkovodne i morske).
UV-C pročišćivač za kristalno čistu i zdravu vodu za brzu i efikasnu eliminaciju neželjene obojenosti vode. Spajanje na valjski filtar na praktično pozicioniran ulaz. UVC zračenje uništava loše bakterije i viruse, smanjuje mogućnost infekcije, ne utječe na vrijednosti vode i ne utječe na dobre bakterije akvarija. Visoka učinkovitost zahvaljujući bijelom reflektirajućem zidu kućišta. 
Modeli: 5 W - dužina 27 cm; 11 W - dužina 36,5 cm; 18 W - dužina 36,5 cm; 36 W - dužina 56,5 cm.
Za detaljne informacije, pročitati upute.
Serijski broj i model otisnuti na pakiranju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.  Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb T: 01/3017 011,www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Izdvojeni atributi 2 godine jamstva na uređaj, 4 godine jamstva na kućište
Vrsta proizvoda Pročiščivači vode
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.