Početna Proizvodi Akvaristika Briga i održavanje Biljke JBL PROFLORA 7 BALLS 70 g-20% gratis

JBL PROFLORA 7 Balls 70 g -20% Gratis

Šifra: J2011000A
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL PROFLORA 7 Balls -20% GRATIS
Gnojivo za korijenje akvarijskog bilja u kuglicama. Kuglice sadrže glinu koja je obogaćena netopivim željezom i ostalim potrebnim elemntima u tragovima. Korijenje biljaka opskrbljeno je željezom koje biljke iskorištavaju prema potrebi. Kugle su učinkovite u smislu revitalizacije starijeg supstrata u akvariju.
Primjena: utisnite 1 ili više kugli (ovisno o veličini biljke) u blizinu korijena, ponovite nakon godinu dana. Sadrži željezo i minerale u obliku lako dostupnom za apsporpciju preko korijenja.
Serijski broj otisnut na pakiranju. Zemlja porijekla: Njemačka. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Osnovna gnojiva
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.