JBL PROFLORA CO2 COUNT SAFE

Šifra: J6446900
Opis proizvoda

JBL PROFLORA CO2 COUNT SAFE
Brojač CO2 mjehurića sa nepovratnim ventilom za precizno doziranje CO2 u akvariju. Broj mjehurića napunkte vodom, cijevčicama spojite na CO2 sustav i difuzor i pomoću vakum priljepaka postavite s vanjske strane akvarija ili pomoću vijaka na namještaj. Mjehurići CO2 su jasno vidljivi za lako brojanje. Nema povratnog toka zahvaljujuću nepovratnom ventilu. Sigurnosne matice na ulazima za cijevi sprečavaju slučajno otpuštanje cijevi. Dimenzije: 105 x 175 x 40 mm.
Spajanje u sustav prema shemi spajanja koja se nalazi unutar pakiranja.
Serijski broj otisnut na pakiranju.
Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D]67141 Neuhofen, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka. Uvozi: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska tel: 01/3017011 www.ddlzagreb.hr  

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Brojači mjehurića
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.