Početna Proizvodi Akvaristika Tehnika CO2 sustavi za biljke JBL PROFLORA CO2 TAIFUN COUNT SAFE

JBL ProFlora CO2 Taifun Count Safe

Šifra: J6468000
EAN: 4014162646804
Opis proizvoda

Brojač CO2 mjehurića sa ugrađenom zaštitom od povratnog toka vode. Brojač mjehurića čini plin CO2 vidljivim te se na taj način mogu brojati.

Brojač mjehurića napunite vodom, crijevima spojite na CO2 sustav i difuzor te pomoću 2 vakuum priljepka postavite s vanjske strane akvarija ili pomoću 2 vijka na namještaj. Sigurnosne matice na ulazu crijeva sprečavaju slučajno otpuštanje crijeva.

Spajanje u sustav prema shemi spajanja koja se nalazi unutar pakiranja.

JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Brojači mjehurića
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.