JBL ProFlora CO2 Taifun Spiral 10

Šifra: J6468500
EAN: 4014162646859
Opis proizvoda

CO2 reaktor za zdrav rast biljaka u slatkovodnom akvariju do 400 L. Pasivni reaktor s maksimalnom brzinom difuzije CO2 u vodi. Modularna konstrukcija JBL PROFLORA CO2 TAIFUN SPIRAL reaktora omogućuje njegovu prilagodbu kako bi se osiguralo maksimalno korištenje CO2 u praktički svakom akvariju bez obzira na njegovu veličinu. Posebna konstrukcija spiralnog kanala uz koji se podižu CO2 mjehurići, s prorezima za ventilaciju na bočnim stranama, osigurava potpunu difuziju CO2 u okolnu vodu bez potrebe za dodatnom vodenom pumpom za stvaranje struje.

Prozirnost reaktora omogućuje vam precizno promatranje podizanje mjehurića i postavljanje optimalne količine CO2, čak i bez brojača mjehurića.

Upute za početak uporabe:

  • Prvo temeljito isperite reaktor u mlakoj vodi. Nemojte koristiti deterdžente.
  • Postavite reaktor okomito u akvarij na mjesto s blagim strujanjem vode. Gornji rub uređaja mora biti najmanje 2 cm ispod površine vode.
  • Spojite crijevo za CO2 na izvor CO2: koristeći bio-CO2 sustav (npr. JBL PROFLORA CO2 BIO BASIC) na spoj crijeva reakcijske posude, sa sustavom koristeći spremnik plina pod tlakom do priključka crijeva na spojnici regulatora tlaka. Najprije pustite nekoliko mjehurića kroz uređaj.
  • U početku će mjehurići kroz spiralni kanal od dna prema vrhu teći povremeno. Uređaju je potrebno cca. 48 sati za postavljanje. Tek tada će se formirati bio-film koji će omogućiti slobodno podizanje mjehurića prema gore. Kako se mjehurići podižu, tako će ih biti sve manje što je znak difuzije CO2 u okolnu vodu. Nakon što su mjehurići na vrhu, sav preostali CO2 tada se može u potpunosti raspršiti.


Održavanje/čišćenje:
Reaktor je proizveden od akrilnog stakla što vam omogućuje jednostavno praćenje mjehurića. Ako je potrebno, staklo se može očistiti s JBL PROCLEAN otopinom za čišćenje. Radi lakšeg čišćenja, uređaj se može rastaviti okomitim povlačenjem pojedinih dijelova. Nakon čišćenja, uređaj jednostavno ponovno sastavite.

Odlaganje:
Proizvod i ambalažu treba reciklirati na ekološki prihvatljiv način.

Zemlja podrijetla: Kina.
JBL GmbH & Co. KG Dieselstraße 3, 67141 Neuhofen, Njemačka.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Difuzori
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.