Početna Proizvodi Akvaristika Briga i održavanje Biljke JBL PROFLORA FERROPOL 250 ml-12% gratis

JBL PROFLORA Ferropol 250 ml-12% Gratis

Šifra: J2304200A
EAN: 4014162322487
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL PROFLORA Ferropol - 12% gratis
Osnovno gnojivo za vodeno bilje. Za novo postavljene akvarije i nakon djelomične promjene vode (doziranje samo za volumen promijenje vode): 10 ml / 40 L vode.
Doziranje za tjednu dohranu: 10 ml / 80 L vode. Osigurava biljkama željezo, kalij, sumpor i elemente u tragovima (mangan, molidben, cink, bor, kobalt i bakar) u obliku lako dostupnom biljkama. Sprječava i uravnotežuje nedostake kao što su manjak željeza i kalija. Smanjuje razvoj algi stimulirajući rast biljaka.
Najbolje upotrijebiti do, serijski broj i količina: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja porijekla: Njemačka.
Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

SASTOJCI: K tekuće gnojivo 1 za ukrasne biljke u akvariju, s mikronutrientima, kompleksirajućim agensima, kompleks stabilnost pri pH 4-5; 1,0% K20 topiv u vodi; mikronutrijenti poput EDTA kompleksa: 0.0003% B; 0,0002% Co; 0,001% Cu; 0,1% Fe; 0,0024% Mn; 0,00021% Mo; 0,001% Zn.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Osnovna gnojiva
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.