Početna Proizvodi Akvaristika Briga i održavanje Biljke JBL PROFLORA FERROPOL TABS 30 tab -20% gratis

JBL PROFLORA Ferropol Tabs 30 tableta -20% Gratis

Šifra: J2020000A
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL PROFLORA Ferropol Tabs -20% GRATIS
Osnovno biljno gnojivo u koncentratu u formi tableta za slatkovodne akvarije. Služi za opskrbu biljaka hranjivim tvarima kroz lisće. Sadrži željezo i sve esencijalne minerale u tragovima u lako prihvatljivom obliku  za biljke. Ne sadrži fosfate i nitrate. Pomaže kao i lijek kod kroničnog nedostatka željeza i kalija. Za novo postavljene akvarije i nakon djelomične promjene vode (doziranje samo za volumen promijenje vode): 1 tableta na 25 L vode. Doziranje za tjednu dohranu: 1 tableta na 50 L vode. Čuvati na temperaturi do + 45° C. Zaštiti od Sunca. Držati što dalje od djece.
Najbolje upotrijebiti do; količina i serijski broj: otisnuto na pakiranju. Zemlja porijekla: Njemačka. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

Sastojci: K tekuće gnojivo 5 za ukrasne biljke u akvariju, s mikronutrientima, kompleksirajućim agensima, kompleks stabilnost pri pH 4-5; 4,52% K2O topiv u vodi; mikronutrijenti poput EDTA kompleksa: 0,08% B; 0,05% Co; 0,23% Cu; 1,02% Fe; 0,62% Mn; 0,02% Mo; 0,23% Zn. Manji udio sastojaka: MgO topiv u vodi 0,89%, ukupno sumpor 1,46%.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Osnovna gnojiva
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.