JBL ProNovo Bel Fluid Baby, tekuća hrana za sve akvarijske mlade ribe 2 do 5 mm, 50 mL

Šifra: J3112628
EAN: 4014162024671
Opis proizvoda

JBL PRONOVO BEL FLUID BABY

  • Potpuna tekuća hrana za uzgoj mladih akvarijskih riba koje polažu jaja. Za sve mlade akvarijske ribe veličine od 2 do 5 mm.
  • Uravnotežena osnovna prehrana koju čini jako sitni homogenat (jako sitna hrana otopljena u vodi) napravljen od preko 50 prirodnih sastojaka.


Kod mlade ribe jako je bitno da veličina hrane odgovara veličini usta. Bolje je hraniti hranom koja je premala nego s onom koja je prevelika. Hrana sadrži prikladnu količinu fosfata koji je izrazito bitan za zdravo formiranje kostiju. Premalo fosfata i kalcija može dovesti do deformacija kostiju.

Sastav idealne hrane za uzgoj mladih riba temelji se na nizu čimbenika. Mlada riba raste i potrebni su joj važni nutrijenti za pravilan razvoj. Esencijalni vitamini i biološki element u tragovima inozitol neophodni su za jačanje imunološkog sustava.

Ova hrana je vrlo hranjiva, lako probavljiva i daje potporu rastu zahvaljujući komponenti artemije. Stvara idealne uvjete hranjenja za mlade ribe koje su još premale za hranu u prahu.

Ne stvara zamućenje vode: smanjuje rast algi zahvaljujući uravnoteženom sadržaju fosfata. Bolja kvaliteta vode – smanjen je riblji izmet zbog bolje probavljivosti hrane.

Prirodni sirovi sastojci bez umjetnih aditiva za prirodnu prehranu i zdravlje akvarijskih riba.

Kada je mlada riba dovoljno velika, suplementacija živim Artemia račićima bila bi idealna. JBL nudi kompletan program za to - JBL Artemio set.

Preporuka za hranjenje:

  • Prije upotrebe protresti!
  • S hranjenjem treba početi tek onda kada je žumanjačna vreća potrošena i larve slobodno plivaju.
  • Kod malih životinjica koje na svijet donose žive mlade, hranjenje mora početi odmah po rođenju.
  • 3-4 24h 10 kapi, 100x ribica


Neto količina: 50 ml

Sastojci

Sastav: Brašno lososa, pšenično brašno, artemia 10%, brašno kozica, sojino brašno, pšenične klice, brašno planktona, ekstrakt kvasca, pšenično glutensko brašno, spirulina, brašno od liganja, rižino brašno, češnjak u prahu, kukuruzno brašno, vlakna jabuke, brašno sjemenki guara, cikla.

Analitički sastav: Bjelančevine 38%, Sadržaj masti 6%, Sirova vlaknina 4%, Sirovi pepeo 7%.

Vitamini po kg: Vitamin A: 25000 IU, Vitamin D3 3000 IU, Vitamin E 300 mg, Vitamin C 200 mg.

Dodaci: Antioksidansi, konzervansi.

Značajke proizvoda
Namjena Održavanje zdravlja riba, Optimalan rast i razvoj
Tip hrane Tekuća
Vrste životinja Sve ribe
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.