Početna Proizvodi Akvaristika Prehrana Potpuna hrana JBL PRONOVO RED FLAKES M 250ml

JBL ProNovo Red Flakes M, hrana za zlatne ribice 8-20 cm, 250 ml

Šifra: J3131228
EAN: 4014162067975
Opis proizvoda

Potpuna hrana za ukrasne ribe, zlatne ribice. Hrana u obliku listića koji plutaju veličine M za ribe veličine od 8 do 20 cm

Prebiotička hrana za zlatne ribice s dijetalnim vlaknima koja opskrbljuju korisne crijevne bakterije s hranom za zdravu probavu. 
Prirodni sirovi sastojci bez umjetnih dodataka za prirodnu prehranu i zdravlje zlatnih ribica. 
Razvijena zajedno u suradnji s vrhunskim azijskim uzgajivačima.

Vrlo visoka prihvatljivost čak i kod pasmina zlatnih ribica zahvaljujući visokokvalitetnim sirovim sastojcima poput kozica, lososa i spiruline. S visokokvalitetnim prirodnim astaksantinom (karoten) dobivenim iz krila i spiruline koji osigurava savršenu formaciju boje kod zlatnih ribica i pasmina zlatnih ribica.

Preporuka za hranjenje: Hraniti jednom do dva puta dnevno u količinama koje se mogu pojesti za nekoliko minuta.

Proizvedeno u Njemačkoj.

Sastojci

Sastav: pšenično brašno, brašno kozica, brašno lososa, sojino brašno, pšenične klice, rižino brašno, ekstrakt kvasca, pšenično glutensko brašno, vlakna jabuke, spirulina 2%, brašno sjemenki guara.

Analitički sastav: Bjelančevine 30%, Sadržaj masti 6%, Sirova vlaknina 3%, Sirovi pepeo 8%.

Vitamina po kg: Vitamin A: 25000 IU, Vitamin D3 3000 IU, Vitamin E 300 mg, Vitamin C 200 mg.

Dodaci: Antioksidansi. 

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Zlatne ribe
Namjena Optimalan rast i razvoj
Tip hrane Listići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.