Početna Proizvodi Akvaristika Prehrana Potpuna hrana JBL PRONOVO SPIRULINA FLAKES M 100 ml

JBL ProNovo Spirulina Flakes M, hrana za sve akvarijske ribe od 8-20 cm, 100 ml

Šifra: J3113128
EAN: 4014162028228
Opis proizvoda
  • Potpuna hrana za algojede i biljojede. Zelena hrana - spirulina u listićima veličine M za sve akvarijske ribe veličine od 8 do 20 cm. 
  • Plutajuća hrana u listićima s algom spirulinom s prebiotičkim svojstvima za akvarijske ribe koje jedu biljke i alge poput nekih živorotki i ciklida (iz jezera Malawi i jezera Tanganyika).


Prirodni sirovi sastojci bez umjetnih aditiva za prirodnu prehranu i zdravlje akvarijskih riba.

Vrlo visoko prihvaćanje čak i kod izbirljivih vrsta riba zahvaljujući visokokvalitetnim sirovim sastojcima poput spiruline i kozica.

Visoki udio spiruline od 20% pridonosi zdravlju ribe i optimalnoj formaciji boje. S obzirom da ribe u divljini umjereno jedu plavo-zelene alge, udio spiruline u hrani ne bi smio prijeći 20%.

Preporuka za hranjenje: Hraniti jedan do dva puta dnevno u količinama koje se mogu pojesti za nekoliko minuta.

Netto količina: 16g/100ml
Proizvedeno u Njemačkoj.

Sastojci

Sastav: Spirulina 20%, brašno lososa, brašno kozica, pšenično brašno, kukuruzno brašno, sojino brašno, rižino brašno, rižino brašno, pšenične klice, ekstrakt kvasca, pšenično glutensko brašno, pahuljice od krumpira, vlakna jabuke, brašno sjemenki gurara

Analitički sastav: Bjelančevine 35%, Sadržaj masti 5%, Sirova vlaknina 2%, Sirovi pepeo 8%.

Vitamini po kg: Vitamin A 25000IU, Vitamin D3 3000IU, Vitamin E 300mg, Vitamin C 200mg. 

Dodaci: antioksidansi

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Sve vrste riba biljojeda
Namjena Održavanje zdravlja riba, Jarke boje, Optimalan rast i razvoj
Tip hrane Listići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.