JBL ProNovo Tab M, hrana za omnivorne pridnene ribe, 250 mL

Šifra: J3117428
EAN: 4014162034847
Opis proizvoda

Potpuna hrana za ukrasne ribe. Hrana u obliku tableta za sve akvarijske ribe od 1 do 20 cm. Vrlo visoka prihvatljivost čak i kod izbirljivih vrsta riba zahvaljujući sirovim sastojcima visoke kvalitete kao što su kozice, losos i tubifex crvi. Prirodni sirovi sastojci bez umjetnih dodataka za prirodnu prehranu i zdrave akvarijske ribe. Testirano u JBL istraživačkim ekspedicijama u tropskim krajevima. 

  • Prianjaju na staklu
  • Idealno za omnivorne pridnene ribe


Pridnene ribe najčešće traže hranu na dnu pa je hrana u obliku tableta koje potonu na dno idealna za njih. 

Preporuka za hranjenje: Hraniti jedan do dva puta dnevno u količinama koje se mogu pojesti za nekoliko minuta. Tablete možete ili pustiti da potonu na dno ili ih laganim pritiskom iznutra pričvrstiti na staklenu stijenku akvarija.

Proizvedeno u Njemačkoj.
Netto količina: 150g/250ml

Sastojci

Sastav: Brašno lososa, tubifex 12%, pšenično brašno, pšenične klice, rižino brašno, sojino brašno, brašno kozica, brašno planktona, pšenični gluten, ekstrakt kvasca, spirulina, špinat, vlakna jabuke, brašno od liganja.

Analitički sastav: Bjelančevine 37,0%, Sadržaj masti 7,0%, Sirova vlaknina 4,0%, Sirovi pepeo 9,0%.

Vitamina po kg: Vitamin A: 25000 IU, Vitamin D3 3000 IU, Vitamin E 300 mg, Vitamin C 200 mg.

Dodaci: Antioksidansi. 

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Sve vrste riba
Namjena Održavanje zdravlja riba, Optimalan rast i razvoj
Tip hrane Tablete
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.