JBL ProSilent a400

Šifra: J6054400
EAN: 4014162605443
  • 2 godine jamstva
Opis proizvoda

JBL ProSilent a400
Zračna pumpa za slatkovodne i morske akvarije od 200-600 litara. Zračna pumpa u gusto posađenim akvarijima omogućuje potrebne razine kisika, posebice noću, jer broj biljaka znači da koncentracija kisika može pasti na opasne razine. U nedovoljno posađenim akvarijima zračna pumpa osigurava potrebnu cirkulaciju vode. Kod prisutnosti bolesti u akvariju, zračna pumpa povećava razinu kisika u vodi što je ključni uvjet prilikom liječenja.

Odobrena TÜV testovima.
Tehnički podaci: snaga 400 l/h - energetska potrošnja 5,5 W - pritisak >160 mbar.

Savjet: s obzirom da se razina buke ne može u potpunosti eliminirati, zračna pumpa nije prikladna za upotrebu u spavaćim sobama.
U pakiranje je uključeno zračno crijevo duljine 2 m, spojnica za zrak i kamen za raspršivanje.

Za detaljnije informacije o proizvodu pročitajte uputu unutar pakiranja.
JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Zračne pumpe
Snaga 5,5 W
Volumni protok 400 l/h
Zapremnina akvarija Akvariji do 600 l
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.