Početna Proizvodi Akvaristika Tehnika Hlađenje JBL PROTEMP COOLER x200 (Gen 2)

JBL PROTEMP Cooler x200 (Gen 2)

Šifra: J6044600
EAN: 4014162604460
Opis proizvoda

JBL PROTEMP Cooler x200 (gen 2)
Rashladni ventilator za slatkovodne i morske akvarije volumena 60-200 litara.

Hladi akvarijsku vodu za 2 do 4 °C pri višim temperaturama okoline: rashladni ventilator s modernim poprečnim ventilatorom i širokim protokom zraka za akvarije. 

Ukoliko se sobna temperatura tijekom ljetnih mjeseci drastično poveća, važno je redovito provjeravati temperaturu vode u akvariju. Poželjno je da temperatura vode bude 24-26°C. Temperature iznad 30°C predstavljaju veliki problem i može uzrokovati ozbiljne probleme ribama i biljkama unutar akvarija. Nikada ne izlažite akvarij direktnom sunčevom svijetlu. Što je veća temperatura, to je manji sadržaj kisika. 

Ventilator je jednostavan za postavljanje na sve akvarije maksimalne debljine stakla 2.4 cm. Smjer protoka zraka može se slobodno odabrati, a kućište na nosaču može se okretati za 360°.

  • Povežite s jedinicom za napajanje i uključite jedinicu za napajanje u utičnicu - time je rashladnik uključen
  • Sigurnost: 12 V vrlo niskog napona, sigurnosni poklopac
  • Jedinica za napajanje za sve uobičajene mrežne napone
  • S podesivim kutom zračnog mlaza
  • Pakiranje sadrži: 3 W rashladni ventilator za akvarije, jedinica za napajanje s kablom od 150 cm
  • Kotač ventilatora je 10 cm širok; kućište širine 18 cm i visine 6 cm


 

 

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Ventilatori
Zapremnina akvarija Akvariji do 200 l
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.