JBL Reptilbar Grey S

Šifra: J7107100
Opis proizvoda
JBL REPTILBAR GREY Siva posuda za hranjenje / piće / kupanje za terarijske životinje Napravljena od netoksične nezasićene poliesterske smole. Dostupno u 6 veličina: XS: 6x4x1cm; S: 9x7,5x1,5cm; M: 13x11x3,5cm; L: 16x14x5cm; XL: 20x18x6cm; XXL: 30x25x12cm (XXL idealna kao posuda za kupanje). Pranje u perilici posuđa na temperaturi do 65°C. Opremljena "stepenicama za spašavanje" kako bi se spriječilo utapanje životinja za prehranu. Teška, stabilna konstrukcija sprječava slučajno prevrtanje posude. Serjski broj i dimenzije otisnuti na pakiranju. Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemčija. Zemlja porijekla: Njemačka. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, T: 01/3017 011,www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Boja Siva
Veličina S
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.