Početna Proizvodi Teraristika Tehnika Rasvjeta JBL REPTILDESERT UV LIGHT 15W+

JBL ReptilDesert UV Light 15W+

Šifra: J6189700
EAN: 4014162618979
Opis proizvoda

JBL ReptilDesert UV light
Štedna žarulja za pustinjske terarije. Kompaktna žarulja s visokim udjelom UV-A i UV-B zračenja za pustinjske terarije i 6500 Kelvina za svjetlosne uvjete po uzoru na prirodno okruženje. Za vrste pustinjskih životinja kao što su bradati zmajevi, mnoge kornjače i šiljate agame. Njega prikladna životinjskoj vrsti: povećava aktivnost, apetit i reproduktivno ponašanje specifično za vrstu kroz UV-A, idealan metabolizam kalcija kroz UV-B zračenje.

  • Preporučena udaljenost od životinje: 5 do 8 cm s dnevnim vremenom zračenja od 8-10 sati.
  • Može se montirati u svako E27 grlo.
  • Tehnički podaci: 230 V, 15 W, E27, 280 lm, 6500 K, 10% UV-B, CRI 90, 8000 h.


JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka. 
Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Žarulje
Snaga 15 W
UV spektar UV-A/UV-B
Vrste životinja Pustinjske životinje
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.