Početna Proizvodi Teraristika Tehnika Rasvjeta JBL REPTILDESERT UV LIGHT 23W

JBL ReptilDesert UV Light 23W

Šifra: J6189800
EAN: 4014162618986
Opis proizvoda

JBL ReptilDesert UV light
Štedna lampa za pustinjske terarije visine 60-150 cm s visokom koncentracijom UV djela spektra. Isijava visoku koncentraciju UV-A i UV-B zračenja potrebnog za pustinjske životinje i 6500 Kelvina za svjetlosne uvjete po uzoru na prirodno okruženje.
Za pustinjske životinje poput: bradati zmaj, većina određene kornjače, bodljikava agama...
Posebna njega za određene vrste pustinjskih životinja: povećava aktivnost, pojačava apetit i ponašanje specifično za reproduktivne vrste kroz UV-A zračenje, idealan metabolizam kalcija putem UV-B zračenje.

Preporučena udaljenost lampe od životinja je 5 do 8 cm uz dnevno zračenje od 8 do 10 sati.

Može se montirati u svako E27 grlo.
Tehnički podaci: 230 V, 23 W, E27, 445 lm, 6500 K, 10% UV-B, CRI 90, 8000 h.
Razred energetske učinkovitosti: B.

Zemlja podrijetla: Kina.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Žarulje
Snaga 23 W
UV spektar UV-A/UV-B
Vrste životinja Pustinjske životinje
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.