Početna Proizvodi Teraristika Prehrana Potpuna hrana JBL RUGIL 100 ml -20% gratis

JBL RUGIL 100 ml -20% gratis

Šifra: J7035100B
Opis proizvoda

JBL Rugil 100ml -20% GRATIS
Potpuna osnovna hrana za kornjače. Plutajući mali štapići idealno odgovaraju za kontrolirano hranjenje malih kornjača. Uravnoteženi miks ribe, škampa i pšenice s Omega 3 osigurava zdravi rast i učinkovitu proizvodnju energije. Za vrste kornjača veličine 8-15 cm.
Uputa za hranjenje: ovisno o veličini, davati hranu 2-4 puta dnevno u manjim količinama koje se pojedu za desetak minuta; odrasle kornjače hraniti 4-5 puta tjedno na isti način.
Nakon otvaranja potrošiti unutar 3 mjeseca. Najbolje upotrijebiti do; količina i serijski broj otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.
Zemlja porijekla: Njemačka.
Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

SASTOJCI: žitarice, povrće, biljni nusproizvodi, riba i riblji nusproizvodi, mekušci i ljuskari, alge, kvasca. ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine 29%, Sirove masti 5%, Sirova vlaknina 1,9%, Sirovi pepeo 10,5%. Aditivi: boje (E161j) i antioksidans (E306); Po Kg: Vit. A 25000 IU, Vit. D3 2000 IU, Vit. E 300 mg, Vit. C 200 mg.

Značajke proizvoda
Namjena Dodatak vitamina, Jačanje imuntiteta, Redovna prehrana, Pravilan razvoja oklopa
Tip hrane Štapići
Vrste životinja Male slatkovodne kornjače, Mlade slatkovodne kornjače
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.