Početna Proizvodi Akvaristika Dekoracija i podloge Podloge JBL SANSIBAR SNOW 5kg -12% gratis

JBL Sansibar Snow 5 kg -12% Gratis

Šifra: J6706000A
EAN: 4014162600769
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL Sansibar SNOW -12% GRATIS
Dekorativan snježno bijeli šljunak za slatkovodne i morske akvarije te terarije. Prirodni zemljani materijal bez umjetnih dodataka; veličina zrna: 0,1 - 0,6 mm. Prikladno za Callichthys callichthys somove (armoured catfish). Odličan u kombinaciji sa JBL AquaBasis plus za savršeni rast biljaka. Neutralan u vodi; ne ispušta tvari koje uzrokuju tvrdoću vode.
Uputa za korištenje: Sansibar SNOW je prethodno očićen; potrebno ga je isprati prije upotrebe kako bi se uklonila prašina uzrokovana transportom. Nije najbolje rješenje za pokrivanje grijaćih kablova. Prilikom punjenja akvarija pazite da ne podignete pijesak.
Kako izračunati potrebnu količinu? (odnosi se na debljinu sloja od 5 cm): Dužina (cm) x Širina (cm) / 140 = kg Sansibar SNOW (potražite tablicu na pakiranju).
Serijski broj i količina otisnuti na pakiranju. Zemlja porijekla: Njemačka. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Boja Bijela
Granulacija 0,1-0,6 mm
Specijalna ponuda Bonus kutak
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.