Početna Proizvodi Akvaristika Dekoracija i podloge Podloge JBL SANSIBAR WHITE 10kg -12% gratis

JBL Sansibar White 10 kg -12% Gratis

Šifra: J6705600A
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

JBL Sansibar WHITE -12% GRATIS
Dekorativan bijeli šljunak za slatkovodne i morske akvarije te terarije. Veličina zrna: 0,2 - 0,6 mm. Prikladno za ribe (Catfish, Loach) i beskralješnjake. Odličan u kombinaciji sa JBL AquaBasis plus za savršeni rast biljaka. Neutralan u vodi; ne ispušta tvari koje uzrokuju tvrdoću vode.
Uputa za korištenje: Sansibar WHITE je prethodno očićen; potrebno ga je isprati prije upotrebe. Prilikom punjenja akvarija pazite da ne podignete pijesak.
Kako izračunati potrebnu količinu? (odnosi se na debljinu sloja od 5 cm): Dužina (cm) x Širina (cm) / 140 = kg Sansibar SNOW (potražite tablicu na pakiranju).
Serijski broj i količina otisnuti na pakiranju. Zemlja porijekla: Njemačka. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Boja Bijela
Granulacija 0,2-0,6 mm
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.