JUWEL AquaHeat Pro 100W Grijač

Šifra: JW85625
EAN: 4022573856255
  • 2 godine jamstva
Opis proizvoda

Podesiv grijač sigurno i pouzdano osigurava ispravnu temperaturu u vašem akvariju.

Budući da su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala (borosilikatno staklo - sigurnosno staklo), JUWEL AquaHeat grijači zadovoljavaju najviše standarde u pogledu funkcija i sigurnosti, te su kao što i sami očekujete TÜV/GS certificirani.

U svim modelima JUWEL akvarija (Lido, Primo, Rio, Trigon i Vision), grijači su smješteni izvan vidokruga u kućištu filtra i savršeno su integrirani u cirkulaciju vode Bioflow filtrirnih sustava. Na taj način osigurava se ravnomjerna i učinkovita raspodjela topline kroz cijeli vaš akvarij.

  • Dužina: 305 mm
  • Širina: 30 mm
  • Snaga: 100 W
  • Dužina kabla: 240 cm


Zemlja podrijetla: Njemačka.

Značajke proizvoda
Vrsta proizvoda Podesivi grijači
Snaga 100 W
Zapremnina akvarija Akvariji 30 - 120 l
Model LIDO 120, PRIMO 110, RIO 125
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.