Početna Akvaristika Akvariji i namještaj Akvariji JW RIO 350 AQUARIUM LED DARK WOOD

JUWEL Rio 350 LED Akvarij Tamno drvo, 121 x 51 x 66 cm, 350 litara

Šifra: JW7750
EAN: 4022573077506
 • 2 godine jamstva
Opis proizvoda

JUWEL Rio Line LED Akvarij
LED akvarij bezvremenskog dizajna sa usavršenom tehnologijom uz pedantnu izradu. Rio akvarij diskretno naglašava vaš vodeni svijet koji ste uredili.

Širi, viši, lakši - te riječi opisuju LED Rio 350 akvarij. S širinom od 50 cm i visinom od 66 cm, LED Rio 350 je ekstra poseban akvarij u RIO asortimanu. Velike ribe, pa čak i najzahtjevnije morske vrste, osjećat će se kao kod kuće u ovom akvariju. Sa svojom kompaktnom površinom od 121 x 51 cm uz klasičan pravokutni dizajn, Rio 350 LED savršeno će se uklopiti u bilo koju shemu dizajna. Njegov sigurnosni okvir osigurava Vam posebno sigurno pozicioniranje i omogućuje Vam jednostavno postavljanje akvarija, bez potrebe za posebnim osloncima.

Proizveden u Njemačkoj, možete biti sigurni u vrhunske materijale i savršeno usklađenu tehnologiju koji jamče najbolju kvalitetu i sigurnost, što znači dug radni vijek za Vaš RIO 350 LED akvarij.

Za savršen spoj izaberite i odgovarajući ormarić kako bi Vaš akvarij sigurno stajao na čvrstom tlu. Ova kombinacija također čini savršen par s vizualne točke gledišta, budući da je osnovni ormarić dostupan u istoj boji kao i akvarij. Jednostavan za sastavljanje s izdašnim prostorom za pohranu pribora i opreme, također ne prepuštaju ništa slučaju s praktične točke gledišta. Zapravo, sve što Vam preostaje je jednostavno uživati ​​u svom prekrasnom vodenom svijetu svaki dan.

 • Dimenzije: 121 x 51 x 66 cm
 • Težina: 62,5 kg
 • Volumen: cca 350 litara


Uključeno u set s akvarijem:

 • MultiLux LED 120, 2x1047 mm - LED rasvjeta
 • Eccoflow Impeller-Set 1000 - Zamjenski propeler
 • Pump Eccoflow 1000 - Cirkulacijska pumpa
 • Bioflow Filter L - Unutarnji filtrirni sustav
 • AquaHeat 300 - Automatski grijač


Proizvođač: JUWEL Aquarium AG & Co. KG, Karl-Göx-Straße 1, 27356 Rotenburg/Wümme Germany - www.juwel-aquarium.com

Značajke proizvoda
Boja Tamno drvo
Tehnologija LED
Zapremnina akvarija 350 l
Model RIO 350
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled košarice
 • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.