Početna Proizvodi Psi Oprema Putovanje KA AUTO RAMPA ZA PSE DRVENA 120x30x6 cm (do 50 kg)

Karlie Auto Rampa za Pse Drvena 120x30x6 cm (do 50kg)

Šifra: KA87049
EAN: 4016598870495
Opis proizvoda

Karlie auto rampa omogućava lakši ulazak vašeg psa u auto. Rampa je napravljena od čvrstog i stabilnog drva. Koristeći rampu štedite kukove vašeg psa jer time ne mora skakati u ili iz auta. Rampa je prikladan za velike/teške pasmine, štence, ali i starije pse. Kako bi se izbjeglo klizanje, rampa je osigurana sa slojem protiv klizanja. Rampa je sklopiva i ima pomoćne ručke.

Dimenzije: 120x30x6 cm
Nosivost: do 50kg

Zemlja podrijetla: Kina

Značajke proizvoda
Materijal Drvo
Vrsta putne opreme Rampa za auto
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.