Na jednom mjestu saznajte sve o našim promotivnim proizvodima, sezonskim izdvojenim preporukama i novim proizvodima iz naše ponude.

Sigurno ćete pronaći nešto iz područja hrane, opreme i veterinarsko medicinskih proizvoda za sve vrste kućnih ljubimaca.

Više od 7000 proizvoda renomiranih proizvođača podijeljeno je u osam glavnih kategorija za lakše snalaženje ali na ovom mjestu izdvajamo najpopularnije i najaktulnije proizvode.


Akcijski proizvodi

Dermoscent predproljetna akcija - na cijeli asortiman!

OD 24.02.2020. DO 21.03.2020.

Vetoquinol Rubenal 75 i 300

OD 17.02.2020. DO 13.03.2020.

Potpora funkciji bubrega u slučaju kronične bubrežne insuficijencije.


Velika Akcija Velikih Hill's vreća hrane

DO ISTEKA ZALIHA

Velike Hill's™ Science Plan i Hill's™ Prescription Diet vreće hrane za pse sa oznakom 8+4 kg, 7+3 kg, 5+2,5 kg ili 5+2 kg GRATIS.


Izdvojeni proizvodi - DDL preporučuje!

Hill's™ Prescription Diet™ Stews

Neodoljivi komadići mesa u umaku s dodatkom mrkve, graška i riže čije formule u potpunosti odgovaraju veterinarskoj hrani Prescription Diet. Iznimno palatabilni i oku primamljiviji!


Zimska linija proizvoda

Ponuda sezonskih artikala za pse, mačke i ptice renomiranih brendova animonda Vom Feinsten, Beeztees, KRUUSE, Padovan i Rogz. 


Novo u ponudi

Pregledajte popis novih proizvoda ovdje:


Sve proizvode možete pronaći kod naših poslovnih partnera.
Uvjerit ćete se da putem razgranate mreže partnera i pokrivenosti u gotovo svim segmentima za kućne ljubimce, bez problema ćete pronaći što ste tražili.