Na jednom mjestu saznajte sve o našim promotivnim proizvodima, sezonskim izdvojenim preporukama i novim proizvodima iz naše ponude.

Sigurno ćete pronaći nešto iz područja hrane, opreme i veterinarsko medicinskih proizvoda za sve vrste kućnih ljubimaca.

Više od 7000 proizvoda renomiranih proizvođača podijeljeno je u osam glavnih kategorija za lakše snalaženje ali na ovom mjestu izdvajamo najpopularnije i najaktulnije proizvode.


Akcijski proizvodi

Ferplast #OstaniDoma Akcija!

Od 6.4. do 6.5.2020.

Derm Defense Akcija

DO 30.4. ili do isteka zaliha.

HILL'S Prescription Diet DERM DEFENSE je klinički prilagođena dijetetska hrana za alergije uzrokovane okolišnim čimbenicima. Također, potpuna je dijetetska hrana za pse koja podupire funkciju kože u slučajevima dermatoza i prekomjernog gubitka dlake kod odraslih pasa. Ova dijetetska hrana sadrži visoke razine esencijalnih masnih kiselina.

Sve za njegu kućnih ljubimaca!

Najveći brandovi u području opreme za grooming:

Padovan - do 23.4.2020.
Gottlieb - do 16.4.2020.
Pet Silk - do 9.4.2020.

Velika Akcija Velikih Hill's vreća hrane

DO ISTEKA ZALIHA

Velike Hill's™ Science Plan i Hill's™ Prescription Diet vreće hrane za pse sa oznakom 8+4 kg, 7+3 kg, 5+2,5 kg ili 5+2 kg GRATIS.


Izdvojeni proizvodi - DDL preporučuje!

Nove cijene Kruuse opreme!

Promjena našeg VPC cjenika donijela je povećanje cijena djela asortimana, ali i sniženje drugih dijelova. Pogledajte ponudu Kruuse proizvoda jeftinijih po novom cjeniku.

Hill's™ Prescription Diet™ Stews

Neodoljivi komadići mesa u umaku s dodatkom mrkve, graška i riže čije formule u potpunosti odgovaraju veterinarskoj hrani Prescription Diet. Iznimno palatabilni i oku primamljiviji!


Novo u ponudi

Pregledajte popis novih proizvoda ovdje:


Sve proizvode možete pronaći kod naših poslovnih partnera.
Uvjerit ćete se da putem razgranate mreže partnera i pokrivenosti u gotovo svim segmentima za kućne ljubimce, bez problema ćete pronaći što ste tražili.