Početna Mačke Higijena Higijenske stelje P PIJESAK SILICAT 2,2kg/5L

Padovan Pijesak za mačke Silicat 2,2 kg/5 l

Šifra: PP00064
EAN: 8001254000640
Opis proizvoda

Padovan SILICAT
HIGIJENSKI PIJESAK ZA MAČKE NA OSNOVI SILICAGELA. SILICAT higijenski pijesak brzo absorbira tekućine izbjegavajući tako rasprostranjivanje neugodnih mirisa. Nakon toga voda ishlapi dok bakterije i neugodni mirisi ostaju vezani za granule higijenskog pijeska. SILICAT je proizvod bez prašine koji se ne lijepi za mačje šape ili krzno. NAČIN UPORABE: Dobro očistiti kutiju za pijesak i u nju prosijati proizvod u sloju debljine od oko 3 cm. Svakodnevno odstranite lopaticom grudice i lagano izmiješajte pijesak, bitno je održavati debljinu njegovog sloja. SILICAT vreća od 5 litara može upiti urin jedne srednje mačke za oko mjesec dana. Ako imate više mačaka preporučujemo povisit debljinu sloja do 4 cm i, u tom slučaju, obnavljanje pijeska mora biti češće (za 2 mačke svakih 15 dana, za 3 mačke svakih 10 dana). Kad na dnu kutije primijetite tekućinu, vrijeme je promijeniti pijesak. Korišten mačji pijesak može se odlagati u komunalni otpad. Čuvati na suhom mjestu. Stavlja na tržište EU: Valman s.r.l., Via Brenta 3, 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italija. Zemlja podrijetla: Kina

Značajke proizvoda
Materijal Silika gel
Miris stelje Bez mirisa
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.