Početna Proizvodi Mačke Higijena Higijenske stelje P PIJESAK SILICAT LAVANDA 2,2kg/5L

P PIJESAK SILICAT LAVANDA 2,2kg/5L

Šifra: PP00499
Opis proizvoda
Padovan Silicat lavender HIGIJENSKA STELJA ZA MAČKE NA BAZI SILIKA GELA S MIRISOM LAVANDE. SILICAT higijenski pijesak brzo absorbira tekućine te na taj način sprečava širenje neugodnog mirisa. Voda postepeno ispari dok bakterije i neugodni mirisi ostaju vezani u granule higijenske stelje. Biorazgradiv i bez prašine te se ne ljepi se na šape i dlaku. NAČIN UPORABE: dobro očistiti posudu za pijesak i dno ravnomjerno prekriti proizvodom u visini od 3 cm. Svakodnevno čistiti nakupljene grudice pomoću lopatice, promješajte i nadopunite sa svježom steljom. Vreća pijeska od 5 litara može upiti količinu urina srednje mačke u razdoblju od mjesec dana. Ako posudu koristi više mačaka povećajte debljinu sloja na 4 cm i češće mijenjajte podlogu (za 2. mačke - svakih 15 dana, za 3 mačke - svakih 10 dana). Stelju je potrebno potpuno promjeniti kada na dnu posude uočite nakupljanje tekućine. Korištenu podlogu sigurno je odložiti u biološki otpad. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Količina i serijski broj otisnuti su na pakiranju. Proizvođač: Valman s.r.l., Via Brenta 3 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italia. Zemlja podrijetla: Kina. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011.www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Materijal Silika gel
Miris stelje Lavanda
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.