Početna Proizvodi Psi Poslastice Žvakalice P POSL. PAS NATURAL CHEWS TWISTED STICK 10 mm 100 X 1kom

P POSL. PAS NATURAL CHEWS TWISTED STICK 10 mm 100 X 1kom

Šifra: PP00369
Opis proizvoda
Padovan NATURAL CHEWS - DOPUNSKA HRANA ZA PSE Štapići od kravlje kože, korisne kao dodatak za dentalnu higijenu vašeg psa. SASTAV: goveđa koža. ANALIZA: sirove bjelančevine 82%, sirova vlakna i masti 1%, vlaga 10%. NAČIN UPORABE: davati štapiće kakve su u paketu, po preporučenim dozama. Najbolje upotrebljivo do datuma otisnutog na pakiranju.Čuvati na svježem i suhom mjestu. Proizvođač: Valman S.r.I. - Via Brenta 3, 36033 ISOLA VICENTINA (VI) - Italija. Zemlja porijekla: Tajland. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. Tel.: 01/3017-011 www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Okus Govedina
Namjena poslastice Svakodnevna poslastica, Dentalna higijena
Vrsta poslastice Štapići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.