Početna Male životinje Prehrana Potpuna hrana P VJEVERICA GRANDMIX 750g

Padovan GrandMix hrana za vjeverice 750 g

Šifra: PP00188
EAN: 8001254001883
Opis proizvoda

Padovan SCOIATTOLI GrandMix
POTPUNA HRANA ZA VJEVERICE (japanske i američke vjeverice). Mješavina sjemena i žitarica, sa sušenim voćem i povrćem, te dodatkom vitamina. NAČIN UPORABE: usipati u posudicu i ostaviti na slobodno raspolaganje ljubimcu , u većoj količini od dnevne potrebe, jer vjeverice vole imati zalihu hrane u svom gnijezdu. Davati svaki dan svježu i čistu vodu. Čuvati na svježem i suhom mjestu. PAKIRANO U ZAŠTIĆENOJ ATMOSFERI. Najbolje upotrebljivo do datuma otisnutog na pakiranju.
Proizvođač: Valman s.r.l., Via Brenta 3, 36033 Isola Vicentina (Vicenza), Italija. Zemlja podrijetla: Italija

Sastojci

SASTAV: sjemena (kikiriki 1,5%), žitarice, povrće 8%, voće 5% (grožđe 1,5%, jabuka 0,5%), orasi (lješnjaci 1%). ADITIVI (po kg): Vit. A 4400 IJ, Vit. D3 500 IJ, Vit. E (alfa tokoferol acetat) 8 mg. Boje.

Značajke proizvoda
Namjena Dodatak vitamina, Redovna prehrana
Vrste životinja Vjeverice
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.