Početna Proizvodi Brandovi animonda INTEGRA PROTECT

animonda INTEGRA PROTECT | Veterinarske dijete za pse i mačke

animonda INTEGRA PROTECT je brend posvećen specijalnim multifunkcionalnim dijetama za pse i mačke razvijenim od strane veterinara i dizajniranim za tretiranje dvije dijagnoze odjednom. Dokazano je da mnogi ljubimci s dijagnozom imaju koristi od odgovarajuće prehrane koja uzima u obzir njihove specifične prehrambene potrebe. Pritom prehrana za pse i mačke koji se liječe, također mora biti raznolika i ukusna. Stoga je ovisno o preferencijama ljubimca, ovaj dijetetski program hrane dostupan kao mokra i suha hrana.

Hrana INTEGRA PROTECT je dostupna za sljedeće indikacije: kroničnu insuficijenciju bubrega, alergiju na hranu i akutni proljev kod pasa i mačaka, te prevenciju struvitnih ili kalcij-oksalatnih kamenaca i dijabetes melitusa u mačaka. Napominjemo da prehrana pasa ili mačaka veterinarsko-medicinskom dijetetskom hranom smije uslijediti samo uz dogovor sa Vašim veterinarom.

Ime animonda predstavlja – svijet ljubimaca, jer se sve vezano za proizvodnju njemačkog poduzeća temelji na beskompromisnoj kvaliteti proizvoda. Animonda u svom portfelju brendova ima širok raspon ukusne i nutritivno bogate hrane za pse i mačke. Otkrijte dobitnu kombinaciju za vašeg ljubimca.

Pronađeno 23 proizvod/a
Filtriranje

1 2 3